Acum ai posibilitatea sa primesti produsele gata ambalate pentru a fi oferite cadou. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi modelul de ambalare si sa-l adaugi in cosul de cumparaturi. De restul ne ocupam noi.
Simplu si fara batai de cap.

Produsele ambalate cadou care se trimit prin posta sau curierat sunt protejate printr-o cutie exterioara suplimentara, pentru ca ambalajul cadou sa nu se deterioreze pe durata transportului.
Documentele legale (factura, certificat de garantie) se vor gasi in afara amabalajului cadou, astfel incat sa poate fi pastrate de cumparator fara deschiderea ambalajului cadou.Sau putem sa-ti trimitem factura la alta adresa,mentioneaza acest detaliu in casuta de comentarii la momentul comenzii.

IMPORTANT: Ambalarea cadou este disponibila pentru produse cu dimensiunile maxime de 20x20x15 cm si greutate de maxim 3 kg.
Daca aveti mai multe produse in comanda si doriti sa le ambalati separat, va trebui sa adaugati pentru fiecare produs ambalare in cosul de cumparaturi.


CADOUL POTRIVIT

Va oferim posibilitatea sa comandati in ambalaj special,cu expediere directa la destinatarul pe care doriti sa-l surprindeti, un cadou special!

VREAU DETALII